Wat te doen bij diefstal of partiële schade

Bij diefstal is het belangrijk om snel in actie te komen. De klant moet zo spoedig mogelijk de Phatfour fiets als gestolen markeren in de Find my vehicle app (Phatfour connected) en aangifte doen bij de politie. Zie hier de uitleg voor de consument: link

(Diefstal) melden

Als het nog niet gedaan is, laat je klant(en) altijd direct de diefstal melden in de app en aangifte doen bij de politie. 


Belangrijk: vraag de klant ook om de volgende zaken:

• Alle sleutels van alle sloten 

• Originele aankoopfactuur

• Proces-verbaalFormulier invullen

Wij willen bij Phatfour zo spoedig mogelijk de diefstal behandelen en afhandelen. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Vervolg

De opsporingsdienst van G4S is inmiddels ingeschakeld en bezig met de opsporing van de Phatfour. Wij hopen natuurlijk dat deze actie slaagt. Als deze gevonden wordt, zal de fiets retour gebracht worden naar de rechtmatige eigenaar. 

Als dit niet lukt krijgt Phatfour vanuit de verzekeraar het bericht dat er, via de dealer, een nieuwe Phatfour uitgeleverd kan worden.

Afhandeling

Krijgt de klant de fiets weer terug van de opsporingsdienst, maar is er schade ontstaan? Dan kan deze eventueel door de dealer worden hersteld en zelf worden gemeld in het portaal van ENRA. 

Als de fiets niet terug wordt gevonden, ontvangt de klant via de dealer een nieuwe Phatfour. In dat laatste geval moet de dealer minstens 1 jaar alle sleutels bewaren evenals de Aankoopfactuur en het proces-verbaal. 


Splits e-mailadressen met een komma.